En blogg från hjärtat på en trasig mamma. I den ena handen, håller jag ett barn, som bor i himlen. I den andra handen håller jag två barn som bor kvar på jorden. En blogg om att tvingas överleva en tragedi av värsta slag.

måndag 9 juni 2014

Självisar;-)
Visst är det väl roligt att fota sig själv, när man har fjärilar i magen inför något gott?

Vadå för gott, undrar ni?

Jo, serr'ni...om ett par timmar löser jag in ett presentkort från en fantastisk gammal vän, och checkar in på Ystad Saltsjö Bad Spa.
Två underbara spa-behandlingar väntar, bad, bastu, sol, god middag, bubbelbad under stjärnorna, god sömn i hotellsäng, ljuvlig frukost, mer spa och framförallt sällskap av en av mina bästa vänner Anna.

Harmoni
Ro
Lugnhet

Jag är så tacksam, Tobbe, älskade extra-bror!
Tack!!

Ljus och Kärlek


4 kommentarer:

 1. Fina du! Vilka vackra bilder!
  Ha det bara toppen nu <3
  Kramar Åsa

  SvaraRadera
 2. Du är så fin och vacker Sophie!
  Du och din vän har det underbart nu och det gläder mig så.
  Kramar Malin

  SvaraRadera
 3. Sjukt snygg klänning !! Var har du hittat den? 😄

  SvaraRadera
 4. Vad härligt för dig att du får ägna dig åt dig själv och njuta!:)

  Sedan jag började läsa din blogg i vintras så har jag en konstant oro i magen att något ska hända mina barn. Är så rädd att behöva gå igenom det du och din familj har framför, och bakom, er i livet. Men det du lärt mig är maximal säkerhet kring barnen. Jag har aldrig reflekterat över vilka faror som finns överallt och den tragedi som kan uppstå.
  Nu vet jag..... och jag har lärt mig att ha stenhåd koll på min barn i alla lägen. Så tack för det och många kramar till dig Sophie. / Lina

  SvaraRadera