En blogg från hjärtat på en trasig mamma. I den ena handen, håller jag ett barn, som bor i himlen. I den andra handen håller jag två barn som bor kvar på jorden. En blogg om att tvingas överleva en tragedi av värsta slag.

torsdag 29 maj 2014

Till alla er "omänskliga"

Som bara fortsätter att skicka era äckliga, osympatiska och omänskliga kommentarer...
Ni kommer inte att vinna över mig.
Ni kommer inte att trampa ner mig.
Ni är människor, som på något sätt växt upp utan uppfostran och kärlek.
Ni fattas viktiga egenskaper, för att någonsin kunna få leva ett värdigt liv i ljus och kärlek.
Ni fattas respekt och hänsyn, medmänsklighet och empati.
Det är synd om er.
Det är synd om er.
Någon har trampat på er, gjort er illa eller så är det bara så att ni borde läggas in på psyk och få hjälp!
Det är synd om er.
Skaffa hjälp!
Innan det är för sent!
Karma will get you.
Eller någon annan!!



10 kommentarer:

 1. Ja herregud man förvånar sej inte över vad du skriver. Alla som har en blogg på nätet verkar till att råka ut för att få hatmail. Men spara dom för nu är det på gång att polisen ska kunna luska ut från vilken adress och dator dom kommer från. Så de som skriver ska inte känna sej säkra längre de kommer att hängas ut o få sitt straff. Gå en liten bit i taget vännen.....det tar många år att kunna minnas med ett leende. Kram.

  SvaraRadera
 2. Jag tänker, har du någon du litar på som kan filtrera kommentarerna på bloggen? Att mejlen om nya kommentarer kan gå till någon annan som godkänner så att du bara behöver se de som publiceras på bloggen. Din syster eller så?

  Du ska verkligen inte behöva få ta emot sådant. Det är så grymt och omänskligt, jag tror inte att de människorna förstår konsekvenserna av de ord de skriver, och gör de verkligen de så är de inget annat än rena sadister, och det ska du inte, absolut inte, behöva stå ut med.

  Stora kramar till dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Instämmer, kan någon annan filtrera till dig Sophie?
   Du ska inte ens behöva läsa såna äckligt hänsynslösa kommentarer, energin behövs på viktigare ställen.
   Tänker på er, o saknar våra måndagskramar <3
   Kärlek o kramar i massor

   Radera
 3. PS Jag hittade den här informationen: http://next-source.blogspot.com/2012/02/blockera-besokare-pa-bloggerblogspot.html
  Det verkar rätt tekniskt men någon kanske kan hjälpa till att fixa det?

  Kram

  SvaraRadera
 4. Kramar om dig hårt. Fruktansvärt att du ska behöva gå igenom en tragedi och sedan få idioters åsikter vällda över dig med. Världen är full av sympatilösa människor, men fokusera på de som ger dig kärlek och radera bort det andra så snabbt som möjlighet. Ge dem ingen möjlighet att vädra sin åsikter eller komma inpå dig. Kram E

  SvaraRadera
 5. Det märkliga med så här knäppa människor, är att det ligger mycket avundsjuka bakom. Avundsjuka får fram många fula sidor hos människor....Jag tror att personerna som skriver elakt till dig är avundsjuka på hur fantastiskt du är som kämpar, avundsjuka på att du får uppmärksamhet (en uppmärksamhet som du mer än gärna hade varit utan....) och att du får så mycket av vänner, familj och faktiskt okända människor. Jag tror att dessa människor skriker "hör mig, se mig" men då man inte får det kärleksfullt av någon så gör man så här för att få uppmärksamhet. Dessa människor finns överallt på nätet, fega, j*vla människor som tar ut sin galla på andra.

  Jag vet att du kan stå över detta och inte ta till dig det, det är precis den fina egenskapen som gör dig till Sophie <3 Du är så oändligt mycket klokare än så. Love You!

  SvaraRadera
 6. Varför kommenterar man överhuvudtaget om man inte har ngt vettigt att skriva? Så fruktansvärt hemskt att ge sig på en människa som redan ligger! Vad rör sig i huvudet på sådana förbaskade energitjuvar? Skönt att du har ork att stå emot sådant! Läser din blogg ofta och beundrar dig som orkar skriva om det hemska som hände din lille Tristan! Mysigt också att du även skriver om ditt lilla charmtroll Tekla, att mitt i allt det trasiga finns hon. Kram till dig du underbara männska!!

  SvaraRadera
 7. Jäkla människor det finns som sparkar på ng som redan ligger! Skönt att du i alla fall har lite ork att stå över sådant där! Läser din blogg ofta och tycker du är otrolig som skriver om det hemska som hände din lille Tristan! Men att du mitt i det trasiga även kan dela med dig av ditt lilla charmtroll Tekla. Önskar det funnes ngt jag kunde göra för att lindra din sorg/kram till dig du underbara människa!!

  SvaraRadera
 8. Du borde skriva ut idioternas ip för jag är övertygad om att fler (bloggare) har samma IP på de sjuka människorna som bara vill klanka ner på för att själva må bättre.. De förtjänar det, att synas för de står väl för sina åsikter ! Kram/Wiilow

  SvaraRadera
 9. Det är inte synd om dessa människor. De livnär sig på att göra andra illa och hade inte överlevt utan denna ventil, för då hade de varit utelämnade åt sin egen ångest och sitt eget dåliga mående. Tragiskt och ledsamt - absolut - men det är ta mig tusan inte synd om vuxna människor som är så vidriga att de försöker stjälpa människor som redan vacklar. Vi har alla ett val. Väljer man att leva ett liv i hat och ilska så har man säkert sitt lidande, men det har vi som valt att leva i kärlek och förlåtelse också.
  Sophie, man kan aldrig förebygga olyckor hur mycket man än vakar över sina barn. Vår uppgift är att älska våra barn förbehållslöst och 9göra vårt yttersta för att de ska bli hela och harmoniska människor. Ibland sätter omständigheter eller andra människor käppar i livet för detta, vi föräldrar råder inte över allt och det är föräldraskapets baksida.
  Du har gjort ALLT du kunnat för din son och jag är säker på att vart din son än är nu, så sprider han värme och kärlek runt sig och det har ni som föräldrar sett till. Längtan, saknade....som mamma har jag all
  förståelse i världen och jag önskar dig energi, livsglädje och frid i själen.

  Kärlek och kramar till dig och din familj/Maria

  SvaraRadera