En blogg från hjärtat på en trasig mamma. I den ena handen, håller jag ett barn, som bor i himlen. I den andra handen håller jag två barn som bor kvar på jorden. En blogg om att tvingas överleva en tragedi av värsta slag.

torsdag 9 april 2015

Videoinlägg, OMG, vågade jag?


YouTube Video


15 kommentarer:

 1. Så modig du är Sophie! :) Tycker att du gjorde ett riktigt bra jobb med ditt första videoinlägg :)

  Vad roligt att höra att du ska börja vara på den där gården, låter jättespännande och jag hoppas att du kommer att trivas riktigt bra med det.

  Stor kram från mig till dig!

  SvaraRadera
 2. Ett väldigt fint inlägg. Och det kändes skönt att höra dina planer om gården, att vara i nuet och om att försöka leva istället för att "bara" överleva. Jag hoppas att det blir så bra det kan bli. Och det vore roligt att få ta del av gården och djuren också här på bloggen.

  SvaraRadera
 3. Gu va modig du är Sophie!! Härligt att både höra o se dig. Tänker på er ofta. Gården låter som en fantastisk hjälp i att hitta nuet tillsammans med djuren och jorden. Fortsätt kämpa och ta varje steg var för sig!! Kram Sara

  SvaraRadera
 4. Modigt av dig! Önskar dig all lycka och hoppas att du kommer trivas med det nya.
  Kram Viveca

  SvaraRadera
 5. Skönt att få se och höra dig♡

  SvaraRadera
 6. Håller med Emma här ovan!
  <3

  SvaraRadera
 7. Vad imponerad jag är av dig! Jag önskar dig stort lycka till med allt du företar dig; medicinutsättningen, kommande vistelsen på gården etc!

  SvaraRadera
 8. Fina du, hoppas på att få se och lyssna till dig fler gånger Sophie. Du gjorde det jättebra. Tack för allt du delar med dig. Vi är så många som tänker på er och jag hoppas du kommer trivas på gården.
  Varma tankar och kramar från Malin

  SvaraRadera
 9. Har följt den här bloggen ett tag, alltid med en stor förundran av hela er familjs mod att kunna/våga överleva. Men detta tar priset- så ärligt och modigt! Kämpa på, du ger styrka och mod även till sådana som mig, som inte ens känner dig! Stor Kram// Erik

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för fina och stora ord! Det värmer mig, mer än du kan ana! Stor kram tillbaka

   Radera
 10. Kloka Du! Livet är ej lätt, ett svårt arbete. Lycka till med att börja leva istället för att bara överleva.
  Ps. Har Du någonsin gjort regression? Förstår om Du inte orkar svara. Sköt om Dig. Kramar i massor.

  SvaraRadera
 11. Kloka Du! Du ska börja leva istället för att överleva! Livet är ett mycket svårt arbete. tänker på Dig. Stort Lycka Till. Kram till Dig från Mig.
  PS. Har Du gjort ngn regression? Jag förstår om Du inte orkar svara. Sköt om Dig.

  SvaraRadera
 12. Tack tack tack underbara ni!! Ni ger mig så mycket energi, styrka, inspiration och motivation! Jag är så glad för er alla! Kram Sophie

  SvaraRadera
 13. Fantastiska modiga du <3 Blir alldeles varm i hjärtat! Älskade fina du, kärlek o kramar i massor <3

  SvaraRadera