En blogg från hjärtat på en trasig mamma. I den ena handen, håller jag ett barn, som bor i himlen. I den andra handen håller jag två barn som bor kvar på jorden. En blogg om att tvingas överleva en tragedi av värsta slag.

onsdag 15 oktober 2014

Just Breathe...

Jag andas...
More or less...

Kärlek till alla som skriver och skickar kärlek till mig.
Orkar inte svara och publicera kommentarer just nu...

I'll be back...


1 kommentar:

  1. Ta så mycket tid du behöver! Det är trevligt när du har tittat in och skrivit något, men jag tror att jag pratar för alla när jag säger att det viktigaste är att du mår så bra som du kan.

    Menar inte trevligt som i att det är roligt att läsa om din sorg... mer att din kamp stärker mig som människa, gör mig tacksam för dem jag har i min närhet och gör mig ödmjuk inför livet. Jag berörs av ditt öde på så många sätt och är oerhört tacksam gentemot dig för att jag får ta del av något som är så otroligt privat egentligen.

    Det jag tycker är trevligt och kul, är de inlägg där du har fått uppleva små ljusa stunder - det gör mig så glad att se dig glad :)
    Det låter kanske helt tokigt med tanke på att jag inte känner dig, men det är så det är. Även om jag aldrig kan förstå hur du känner, lider jag med dig i din sorg. Och jag gläds åt varje glad stund du har.

    Ta hand om dig.
    Kram


    SvaraRadera