En blogg från hjärtat på en trasig mamma. I den ena handen, håller jag ett barn, som bor i himlen. I den andra handen håller jag två barn som bor kvar på jorden. En blogg om att tvingas överleva en tragedi av värsta slag.

onsdag 5 februari 2014

Inte ens en rubrik...

Trött inuti.
Trött utanpå.






Trött.

4 kommentarer:

  1. Tänker på er så. Kanske har du somnat nu Sophie. Hoppas det. Du med Henrik. Även om det är Sophie som skriver så tänker man alltid också på dig!! Kramar om från Malin

    SvaraRadera
  2. Finns så mkt man skulle vilja säga, skulle så gärna ta en bit av smärtan och önskar att jag kunde ge styrka. Det är så ofattbart, så orättvist och så hemskt. Så härligt att ni ibland bara tar lite lediga dagar med lillasyster så att hon får vara hemma och bara vara, samla energi. Så mkt oro som måste finnas inom er. Blir mållös.
    Vill bara säga att ni finns ständigt i tankarna.
    Stor Kram från Chrisse

    SvaraRadera
  3. Hjärtevännen min <3
    /A

    SvaraRadera
  4. Tänker på dig konstant! Som mamma till en liten pojke så lider jag så fruktansvärt med dig och jag skulle göra vad som helst för att lindra er sorg. Tänker hela tiden på vad man skulle göra om det drabbade en själv. Och jag har inget svar.... Det enda jag vet är att det du skriver har väckt så mycket insikt om mig själv och hur jag bemöter mina barn. Att ta vara på varje dag och ägna all min uppmärksamhet åt dem när de söker den. Att älska dem förbehålleslöst oavsett deras humör och handlingar.
    Hoppas du känner dig en aning starkare idag och tack för att du orkar dela med dig. / Evelina

    SvaraRadera