En blogg från hjärtat på en trasig mamma. I den ena handen, håller jag ett barn, som bor i himlen. I den andra handen håller jag två barn som bor kvar på jorden. En blogg om att tvingas överleva en tragedi av värsta slag.

söndag 22 september 2013

Som en dimma...

Ångesten ligger över oss, som en tät, tät dimma.
Ogenomtränglig.
Vi ser knappt en meter framför oss.
Ångest!
Ångest!
Ångest!
Vart ska vi gå?
Vad ska vi göra?
Dimma.
Mörker.
Vi ser inget!
Jävla ångest...



6 kommentarer:

  1. Finns inga ord...men känner att jag kan inte bara läsa och stänga ner utan måste lämna något avtryck till er.
    Finns det ingen som kan hjälpa till med en stuga. Har hoppats hela helgen att någon ska höra av sig. Snälla någon?!
    Mina varmaste tankar och kramar till er Sophie och Henrik ♥ Från Malin

    SvaraRadera
  2. Mina tankar är hos er <3 dimman kommer lätta och även om livet aldrig kommer bli detsamma igen, så hoppas jag att ljuset och hoppet snart är hos er. Skickar varma styrkekramar <3 JEN

    SvaraRadera
  3. Jag finner inte orden, dina ord är så starka att de nästan går att ta på. Jag kan inte ens i närheten förstå hur ni mår just nu, men jag lider med er. Tänker på er o önskar inget hellre än att ångesten gick att lätta!
    Önskar innerligt att jag hade haft en stuga ni kunde flytt till!
    Kärlek o kramar i massor <3 /Anna

    SvaraRadera
  4. Sophie!
    Inte så ofta jag kommenterar med läser varje ord du skriver. Är inne en till flera ggr/dag bara för att se att du fortfarande andas.

    I dessa dagar tänker jag på er mer än någonsin, jag mår fysiskt dåligt när jag tänker på vad ni går igenom och de känslor ni måste känna. Kan ju aldrig förstår hur dåligt ni mår.

    Hoppas ni finner styrka hos varandra, nära o kära och inte minst hos Tekla nu imorgon. Önskar jag kände dej så jag kunde finnas för dej i det riktiga livet, men har förstått att det finns många fina människor runt er som hjälper till att bära er när benen viker sej. Håll hårt i dessa personer, ni kommer behöva dom många år framöver.

    All kärlek till er, imorgon tänder jag ett ljus för eran fina fina Tristan <3

    SvaraRadera
  5. Tänker på er varje dag!Gör så ONT!!Denna rent ut sagt förbannade orättvissa värld!!!skickar all styrka å varma omfamnande kramar till er i massor/christel

    SvaraRadera