En blogg från hjärtat på en trasig mamma. I den ena handen, håller jag ett barn, som bor i himlen. I den andra handen håller jag två barn som bor kvar på jorden. En blogg om att tvingas överleva en tragedi av värsta slag.

tisdag 24 september 2013

I tidningen...

I Helsingborgs Dagblad/Nordvästra Skånes Tidning...










37 kommentarer:

  1. Många som tänker på Tristan och er en dag som denna. Ni finns i mina tankar extra idag. <3
    Många varma kramar Elin A

    SvaraRadera
  2. Idag tänker jag på er, skickar omtanke och ett hopp om styrka och ork!
    En kram så stor att armarna inte räcker till!
    Åsa ��

    SvaraRadera
  3. Fina Tristan, du är saknad av alla. När jag ser dessa så känns det inte som ett år. Tiden rullar på men den står ju ändå stilla. Jag minns varje minut av dagen, minns allt i detalj och månaderna som följt sedan dess. Livet tog en brutal vändning, kan aldrig någonsin förstå varför det blev så här.
    Ni är kämpar i mina ögon (vet att du inte ser dig som det), ni är de finaste föräldrarna jag vet och kärleken till barnen är störst av allt.

    SvaraRadera
  4. Tänder ett ljus för Tristan och tänker extra mycket på er idag. <3

    SvaraRadera
  5. Och nu kom tårarna igen... Vackert.. Saknar ord... Tänker på er och skickar en massa styrkekramar!

    SvaraRadera
  6. Alla våra tankar och all vår styrka till Er. Ni är ständigt i våra tankar.
    Kram Charlotta m familj

    SvaraRadera
  7. Jag som inte känner er sitter här med min kaffekopp och tårar på kinderna. Så oerhört fruktansvärt, orättvist, smärtsamt och ofattbart. Jag tänker på er idag och ni är så fina som gjort så fint hos er bästaste onge <3 /caisa

    SvaraRadera
  8. Så fruktansvärt sorgligt, orättvist och totalt obegripligt att detta hände Tristan och att det nu gått ett helt år! Jag berörs så av dina ord Sophie. Mina tankar är hos er idag som alla andra dagar.

    Vilken fantastiskt vacker sten ni ordnat för er älskade onge, även om jag mest av allt önskat att ni slapp ordna med en sådan, så ska det ju inte vara!

    Jag hoppas ni finner kraft att komma iväg till stugan ni lånat och kan ta några djupa andetag, njuta av Tekla och bara vara..

    Jag kommer tända ett extra ljus för Tristan ikväll och fortsätta be för er. Alltid i mina tankar.

    Stor varm kram
    Mia

    SvaraRadera
  9. Saknar ord. Tårarna rinner igen. Många som tänker på er idag, på Tristan, kända och okända. Ännu en varm kram från Karin

    SvaraRadera
  10. Idag räcker inte luften ändå upp från lungorna, det känns som den stannar över bröstet och gör det otroligt tungt att andas. Tristan finns i mina tankar varje dag. Idag lämnar han inte en sekund... Livet blir aldrig mer detsamma, inte för mig heller, även om jag aldrig träffat er eller Tristan. Världen och det vi kallar Gud, visade sig från en sida jag aldrig tänkt på fanns, eller ens anade kunde finnas. Ända sen den dagen för ett år sedan har jag tvivlat, och jag gör det fortfarande, varje sekund... All styrka till er. /Sofie

    SvaraRadera
  11. Även om jag inte känner er kommer detta datum alltid att finnas i mitt hjärta. Kram

    SvaraRadera
  12. Ni finns i mångas tankar idag.

    SvaraRadera
  13. Skickar ett litet <3 idag å att vi tänker på er

    SvaraRadera
  14. Så ofattbart. Tårarna rinner för er. Kämpa på! Varma kramar från en okänd mamma till en annan

    SvaraRadera
  15. Som alltid och med största kärlek: ni finns i mina tankar och jag gråter. <3
    Jag skriver som andra har gjort: detta är ett datum som alltid kommer att finnas i mitt hjärta.
    KRAMAR!

    SvaraRadera
  16. Jag tänker på er idag!! <3

    SvaraRadera
  17. Kramar och kärlek ❤️❤️ / ulrika

    SvaraRadera
  18. Kära Sophie,Henrik och lilla Tekla, vi är många som tänder ett ljus idag.
    Kramar

    SvaraRadera
  19. Det är med en stor klump i halsen och många tårar jag skriver detta!!Tänder ljus för er alla i dag Finaste Shopie!!Tänker på er !!Stora Bamse kramen/christel

    SvaraRadera
  20. Omfamnar er i mina tankar ♥
    Tänkt/tänker på er så.
    Från Malin

    SvaraRadera
  21. Ni finns i mina tankar hela dan idag. Ikväll tänder jag ett ljus för Tristan och för er. Kram

    SvaraRadera
  22. Ni finns ofta i våra tankar, idag lite extra förstås.
    Besökte Tristan idag, E fick välja vilken blomma han tyckte passade och fick berätta för lillebror M om vem Tristan var.
    Otroligt fin och personlig sten och plats. Det låg så fint i höstsolen idag...men så fel det kändes. Det skulle ju inte vara så!
    Många varma kramar idag o alla andra dagar ♥♡♥
    Kärlek

    Jessica o E

    SvaraRadera
  23. Ett helt år har gått. Ett år med många tankar på er. Hur ni orkar? Hur ni kämpar för att få vardagen att gå runt. Varför ni drabbats av denna stora förlust. Varför just ni, varför Tristan. Får ingen rätsida på det, hur mycket jag än tänker. Det är fortfarande lika obegripligt som för ett år sen. Dessa blinkande lampor i gatan mittemot när vi åt kvällsmat. Idag har jag tänkt extra mycket på er. Fortsätt kämpa! Massa kramar till er!

    SvaraRadera
  24. Ni finns i mina tankar. kram Èva och Selma

    SvaraRadera
  25. Sophie.. Du har vart med mig hela dagen idag. Extra många tankar på finaste Tristan. Så surrealistiskt.. Jag har aldrig träffat dig men du skriver så innerligt och privat så det känns så nära, ibland måste jag påminna mig själv om att jag varken känner dig eller tristan, men dina beskrivande texter får mig att känna det som att jag gjort det hela mitt liv, du har fått Tristan att leva vidare även för dem som aldrig känt honom. Haft magont av tanken att det idag är årsdagen, ett år sedan jag av en slump fann din blogg och inte för en dag låtit bli att läsa den. På jobbet idag har jag fått stänga in mig tre ggr på toaletten bara för att gråta, och tanken slår mig alltid att om jag känner såhär starkt för en pojke jag aldrig mött, hur måste det då vara för er?det känns för stort för att ens kunna ta in... Vill ge livet en käftsmäll som väljer ett sånt älskat barn att resa alldeles för tidigt, vi ska alla mötas där, i uppföljningen på nästa liv, men det ska vara vi föräldrar som väntar på våra barn, inte tvärtom. Önskar så innerligt er ro, vila .. En liten ljusning tills den dagen ni möts igen. För trots att livet visat sådan brutal sida, kan jag inte tro annat än att vi alla återförenas igen. Det bara måste vara så. Idag tänder vi här hemma ett ljus för Tristan. All kärlek till er. Många varma kramar Camilla

    SvaraRadera
  26. Tänker så mycket på er och alldeles särskilt idag. Önskar att mina tankar kan ge er ännu lite mer kraft för att orka.
    Underbart vackert i tidningen men så hjärtskärande att se
    Ta hand om er <3

    SvaraRadera
  27. Tänker på er! Varma kramar

    SvaraRadera
  28. Vackra, vackra Tristan. Det är obegripligt. Mina varmaste kramar <3

    Ulle

    SvaraRadera
  29. Sänder varma tankar till er <3
    Linda

    SvaraRadera
  30. Ett år av sorg, saknad, ilska och er ständigt närvarande hos mig. Så sorgligt, så hemskt, så orättvist! Ni finns hos mig varje dag, men denna dagen så smärtsamt närvarande.

    SvaraRadera
  31. Min telefon kunde inte skriva mer?! Men tänder ljus för er idag som många andra kvällar, mycket styrka och kärlek till er, fortsätt överlev och kämpa. ❤Carro

    SvaraRadera
  32. Kram från Annie ♥♥

    SvaraRadera
  33. Idag har ni och Tristan varit i mina tankar extra mycket, många tårar har runnit. Det första jag tänkte på när jag slog upp HD imorse var att det var ett år sedan, tittade på annonserna, så fina...Önskar er lugna och sköna dagar i stugan, kram Caroline W

    SvaraRadera