En blogg från hjärtat på en trasig mamma. I den ena handen, håller jag ett barn, som bor i himlen. I den andra handen håller jag två barn som bor kvar på jorden. En blogg om att tvingas överleva en tragedi av värsta slag.

onsdag 24 oktober 2012

Tingeling

Det går en reklam på tv för nya Tingeling-filmen.
Tristan älskar Tingeling, han har sett alla de andra filmerna miljoner gånger.
Han hade älskat denna oxå.
Sånt gör ont.
Allt han missar.

Just nu blir dagarna bara värre.
Jag hatar att inte vakna av att han väcker mig.
Så fort jag slår upp ögonen på morgonen, hugger det i mitt bröst, ångesten börjar bränna i min kropp och magen gör ont.
Jag drar ett extra andetag och har svårt att svälja.

Jag vill vakna som vanligt, av att han kryper ner under mitt täcke, eller att han kallar på mig.

Nu måste jag samla mig, försöka svälja, andas och bita ihop.
Där är en dotter, världens finaste, som kallar och behöver mig.
Och jag går in till henne, ler och säger godmorgon!
Hon kastar sig ner i sängen igen, skrattar och busar.

Innan var det Tristan som hann in först till henne. Han älskade att springa in till henne på morgonen, han startade musikmobilen och stoppade in hennes napp.
"jag passar henne, medan du går på toa, mamma"
Så stolt storebror, älskade sin lillasyster så.

Älskade storebror, hon saknar dig!






26 kommentarer:

  1. Kan ta på din smärta och ångest, djup sorg är en fysisk smärta, den krampar i kroppen, jag har känt sorgens smärta och den går inte att jämföras med något, jag tog mig igenom den och det kommer du också att göra, sorgen är för resten av livet men smärtan avtar. Han släpper aldrig din hand igen

    Kramar Pia Åberg

    SvaraRadera
  2. Aaah, så fina småttisar. Kämpa på, fyll den "otrasiga" halvan av hjärtat med massor av glädje och kärlek så kommer den andra " trasiga" halvan att läka bit för bit. Aldrig helt, men nog för att du inte ska befinna dig i ett vaccum hela tiden. Fånga livet Sophie så kan du spendera evigheten med Tristan när din tid på jorden är förbi. Kramar till dig!

    SvaraRadera
  3. Har egentligen inget att säga, men vill visa mitt stöd, tänker på er dagligen. Hoppas, eller jag vet, att du kommer klara dej igenom detta. Det måste du för Tekla, hon behöver sin mamma! Nu mer än någonsin. Jag önskar att jag kunde hjälpa att bära din smärta.

    Många kramar till er <3

    O du! Otroligt fina bilder på dina barn :)

    SvaraRadera
  4. Inga ord räcker till och vill bara visa mitt stöd...Det ni varit med om är bland det mest tragiska jag hört om...Det är så fruktansvärt orättvist och grymt. Kan aldrig förstå men jag känner med er. Det värker i mitt bröst när jag läser det du skriver...Kan endast föreställa mig eran smärta! Önskar jag kunde hjälpa...

    Tristan är fantastisk och ni kommer att ses igen!


    Varma kramar till dig och din fina familj!

    SvaraRadera
  5. Så fin storebror. Han kommer alltid finnas i Teklas hjärta ❤

    SvaraRadera
  6. Tårarna bränner bakom ögonlocken..! Så ofattbart hemskt! Det värsta som kan hända!! Fy fan rent ut sagt! En klump i halsen och ont i hjärtat! Massa styrkekramar!!!!!!

    SvaraRadera
  7. Det gör ont i mitt hjärta av att läsa om det som hänt och det ni nu går igenom. Man kan inte förstå hur ni känner, men jag förstår hur Jag känner genom dina ord och det är hemskt, det gör ont. Ni är starka! All tanke och kärlek till dig och din familj!

    Kramar!

    SvaraRadera
  8. Kan inte med ord beskriva hur ont i mitt hjärta det gjorde när jag fick höra om detta... Jag har inga barn själv, men jag har en systerdotter som jag älskar mer än allt anant i världen. Hon är 2.5 år idag och bara tanken av att det skulle hända henne något ont får mitt hjärta att värka av smärta. Det som hänt er är så orättvisst och brutalt... jag lider med er så mycket! Kan inte hålla tårarna tillbaka när jag skriver detta, men jag vill ge er en stor styrke kram från mig. Er lilla pojke kommer alltid finns med er och jag är helt övertygad om att han har det bra och är lika glad nu som han va innan detta hemska hände. I slutändan kommer vi alla få träffas igen, även om det gör ont fram tills dess. Er lilla pojke vill ju att sin familj ska vara glada och må bra, så fortsätt ta hand om varandra och kämpa på. Vi ses ju alla som sagt i slutändan ändå och då kan ni ta igen allt. Tristan finns där och väntar på er med ett leende på läpparna. Många varma kramar / Cecilia

    SvaraRadera
  9. Jag känner er inte, men hittade hit via en annan blogg. Ville bara visa mitt stöd och omtanke. Gör ont i mitt hjärta när jag tänker på det ni går igenom. All styrka och kärlek till dig och din familj!
    Varm kram / Kristina

    SvaraRadera
  10. Jag vill visa mitt stöd för dig och din lilla fam. Finner egentligen inga ord som är tillräckliga... Det måste vara obegripligt! Önskar er en fin och lycklig (så gott det går) framtid när ni är redo :)

    SvaraRadera
  11. Jag beklagar det fruktansvärda obeskrivliga som hänt och ni går igenom. Mina ögon tåras för er. Ta hand om er och er dotter. Kramar om <3

    SvaraRadera
  12. Många kramar till er om så de bara var för en minut skulle jag vilja ta bort er smärta... Tänker på er!!

    Kramar Åsa

    SvaraRadera
  13. Fruktansvärt hemskt det som hänt, så ledsen för er skull! Hittade en liten dikt och tänkte på er.

    "Du har min röst den finns i dig den kan du höra när du vill. Du har mitt ansikte min kropp. Jag finns i dig. Du kan ta fram mig när du vill. Allt som finns kvar av mig är inom dig. Så är vi är alltid tillsammans".

    Styrke kramar till er!! <3

    SvaraRadera
  14. Stor stor styrkekram till er...

    SvaraRadera
  15. Ett litet Tingeling-citat till dig

    "You know that place between sleep and awake? That place where you still remember dreaming? That's where I'll always love you... That's where I'll be waiting."

    Alla mina tankar till er <3

    SvaraRadera
  16. åh nu sitter jag här än en gång och gråter.
    Gråter över att han fattas er, att det inte går att spola tillbaka tiden och över all orättvisa.
    Sorgen att överleva sitt barn ska ingen behöva gå igenom.
    INGEN.
    kramar till er.

    SvaraRadera
  17. Även jag har hittat hit genom en annan blogg. Två rader hann jag läsa innan tårarna kom. Nybliven mamma som jag är, så inser jag än mer vidden av denna tragedi. Obeskrivligt. Jag kan inte fatta att ni går igenom detta! Det är så jävla helvetes jävla skithemskt. Jag kan skriva hur länge som helst, så jag tror jag sätter punkt nu ändå.

    Jag tänker på er och sänder kärlek!
    /Sofie

    SvaraRadera
  18. Alla ord känns överflödiga, känns så futtigt, inga ord finns som kan beskriva detta orättvisa och vansinnigt grymma ni går igenom. Sänder er massa tankar, Tristan och Tekla är så fina ihop på bilderna. Storebror kommer leva kvar i lillasysters minne med hjälp av er, tills de ses igen...Lider med dig/er som tvingas vakna varje morgon till sådan ångest och utan er underbare pojke. Tänker på er, kram Caroline

    SvaraRadera
  19. Det finns inga ord. Bara tårar. Jag vet också att Ni kommer att förenas igen. Men det hjälper Dig inte Nu Sophie. Andas. Ta ett steg i taget. Tänker på Dig/er jämt. Underbara bilder på så fina syskon. Tårar bränner. Jag önskar er kraft. Orättvist. Kramar Dig.

    SvaraRadera
  20. Alla tankar och de allra varmaste styrkekramar till dig och din familj <3 Så fruktansvärt och oförklarligt hemskt. Fortsätt att ta ett andetag, en timme, en dag i taget...ett litet steg framåt massa steg bakåt, ett större steg framåt, några mindre steg bakåt...Du är stark!
    Stor, stor Kram! /Sara

    SvaraRadera
  21. Kan inte alls tänka mig all den smärta och sorg ni känner...våra barn är de Bästa som finns och inget ska ju någonsin få hända dem!! Varma styrkekramar och fortsätt den kamp för Teklas skull

    SvaraRadera
  22. Inga ord räcker till. Bara tårar och det gör så fruktansvärt ont i bröstet.. Önskar er all styrka och kärlek
    Mina tankar går till er
    Varma kramar till Dig

    SvaraRadera
  23. <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

    SvaraRadera