En blogg från hjärtat på en trasig mamma. I den ena handen, håller jag ett barn, som bor i himlen. I den andra handen håller jag två barn som bor kvar på jorden. En blogg om att tvingas överleva en tragedi av värsta slag.

torsdag 6 mars 2014

Tack Gode Gud...

Varje dag tackar jag Gud för min älskade fästman, min familj och mina fina vänner, som alltid finns för mig.
För all kärlek, värme och omtanke dom ger mig.
För att dom får mig att fortsätta att kämpa.
Fortsätta att tro på livet.

Mest av allt älskar jag dom och tackar för att dom bär mig och hjälper mig att ta en steg tillbaka, när någon försöker knuffa mig över kanten.
Deras kloka ord hjälper mig att ta ett nytt andetag och släppa all ondska som medvetet riktas mot mig ibland.
Dom tar min hand, reser mig upp, borstar av min jacka, torkar mina tårar och sätter glasögonen på plats igen.

"Så, Sophie...nu fortsätter vi!! Vi lyssnar inte på småaktiga och elaka människor, som inte fått lära sig respekt, hyfs och medkänsla.
Vi uppmärksammar inte det mer. Vi ger dom inte vad dom vill ha. Det är sjuka människor, som behöver hjälp. Vi tar inte åt oss av det. Vi svarar inte på det. Vi är bättre än så"

Så...
Bad people go away!!!!
Please, just fukkin go away!!

7 kommentarer:

  1. Helt rätt, bort med energitjuvarna!

    Bär er alltid i hjärtat, kärlek o kramar <3

    SvaraRadera
  2. Det är så skönt att höra att du/ni har så många fina människor i ert liv.
    Men jag blir så ledsen att det finns folk som vill någon illa, som inte bara kan lämna ifred om de bara vill ont!

    Ang. Tristans cykel så tycker jag det är så fint gjort av dig att låta kusinen använda den. Förstår att det måste vara otroligt jobbigt med alla saker och händelser som var hans. När jag läste inlägget rann mina tårar men ner på ett leende - så fint!

    Varm kram från Karin

    SvaraRadera
  3. Du är ju den mest fantasiska människan jag har äran att få kalla min vän. Alla de ord du ibland behöver höra från oss, de hade du talat om för mig om jag hade behövt höra dem. Men ibland måste det komma från någon annan för att man ska "lyssa" och ta in det som är rätt. Glöm den här människan och alla de som ska komma med elakheter, de vill bara få höras och synas i ett kommentarsfält bloggen. De finns överallt....

    Jag läser många bloggar och i alla dessa finns det människor som man inte alls blir klok på. På 12-barns mamman Mirkas blogg finns det någon som bara kräker ur sig och ifrågasätter hur man kan ha så många barn. På Oga Rönnbergs träningssida finns de många som kräker ur sig om hur fult de är med muskler på tjejer. Läste på Jonas Gardells sida mängder av elakheter gällande hans homosexualitet.
    Ingen tvigar dessa människor läsa på sidor som inte faller dem i smaken, ändå är de där - för att få sin lilla stund i rampljuset. Bakom datorn eller telefonskärmen är det ingen som ser en, man kan vara hemsk och otrevlig och komma undan med det.

    Tack och lov är inte majoriteten så här, ta in all kärlek hjärtat som du får av både nära och okända, det är det enda du ska spara - inte någon dålig energi från okunniga, okänslig människor.

    SvaraRadera
  4. Fortsätt att på din väg.Illvilliga kommentarer är villospår och energitjuvar. Lyssna inte! udda och störda människor finns tyvärr överallt. Jag tror på dig, en dag till, ett steg till. Du kommer att klara det.

    SvaraRadera
  5. Jag förstår inte! Jag kan bara inte förstå att människor missförstår och kritiserar någon annans känslor och tankar! Jag har läst denna bloggen sedan några veckor efter den fruktansvärda olyckan som tog er onge ifrån er. Inte en enda gång har jag känt att du gör något annat än att beskriva DINA känslor, DINA tankar och upplevelser. Aldrig har jag uppfattat det som att du klankar ner på någon annan eller tycker att du har det värre än andra. Jag förstår inte hur nån kan ta illa upp, jag förstår inte varför man vill trycka till dig, putta dig över kanten. JAG FÖRSTÅR INTE!!!!

    Kram Vallåkra Helen

    SvaraRadera
  6. Så underbart att du/ni har så härliga och fina människor runt er! Ge alla elaka iq befriade människor fingret!! Du är stark

    SvaraRadera
  7. Jag förstår inte varför människan gör som den gör ibland..
    Men så jävla bra skrivet <3
    Å jävla bra vänner!!!
    Kramar :)

    SvaraRadera